X mas and so on..

god jul och fortsättning och nyår och allt de där.. mys har de varit och nu kan vintern ta slut så jag kan få använda alla snygga skor jag fått och min nya asa coola väst! tack bästa familjen!

och så finns de ju en STOR anledning till.. att de bara måste blir vår.. nu NU NUUU!




syrran, du fån log också genom hela trailern va?

gissa..

.. om vi har brännt i backen med snowracern ungarna och jag?

fullt ös! det är fan grymt alla årstider att bo i rådsparken! "det är våran trädgård" brukar jolene säga!

bilen har fått vinterdäck och vi va inte lite förvånade när den startade utan bråk efter alla minusgrader och snö..
och nu får den fan hålla för om en vecka ska den hela vägen ner till gbg!
håller alla tummar!

julklapps shoppingen går det dessvärre trögt med, det är bara en enda julklapp som är klar och köpt! på fredag ska jag ta ett litet ryck och köpa barnens grejjer - enkelt då de bara önskar sig en grej var!
men familjen? ingen aning! synd att dom är så bäst och så snälla så tomte mirjam måste köpa nått till alla..

nu är det middag och mys för imorgon och på torsdag är de jobba jobba sent som fan!

erik erik erik

jag vet jag vet.. men de blir lixom inte av!

fan va jag gillar när allt bara faller på plats och blir så roligt och enkelt det bara går.. har varit lite motvind på alla plan senaste tiden men nu blåser det i ryggen och alla bara går min väg!
KARMA? kanske det - hur som helst är jag fan värd lite flyt!

ikväll är det idol för hela slanten med allt va det innebär! (= 2 kg godis)
om inte erik vinner över han med smutsigt hår som ser lite efterbliven ut är det här den absolut sista tävligen jag kommer titta på! så de så..
erik har ju klassat ut alla andra från dag ett så om inte han tar hem det börjar man ju undra hur uppgjort det här är.. eller vad som är fel med svenska folket!



heja heja!


bye bye tove

.. hoppas vi ser mer av henne!

idag är det veckans lediga dag - ja tyvär får vissa nöja sig med en sån!
ska inte göra mycke annat än att mysa med mina små, kanske ta en sväng till centrum för lite HM shopping till barnen! min son sliter kläder som ingen annan.. han hinner lixom inte växa ut dom längre utan dom slits och slängs! fick några sköna presentkort så där lagom innan jul från HM eftersom jag har nått club kort som jag för en gång skull har kommit ihåg att dra.. inte bara på mina inköp utan också på syrrans.. så då blir de ju en hel del! det tackar vi för josse! :D

imorgon är det andra advent och babys present är redan klar.. blir nog nån film till ungarna, eller nått spel! jag önskar mig typ ingenting eftersom jag fick dom här på första!



dom är inte bara snyggast, dom är skönast också!
tack älskling - love them, love you!


vinter?

och så va vi inne i december och snön känns längre bort än sommarn just nu!
vilket egentligen inte gör mig ett dugg då sthlm's snön brukar förvandlas till ett enda blask och elände.. ska man ha riktig vinter får man nog lämna stan och lifta norrut!
lite planer på det har vi, så vi får nån användning för snowracern vi köpte för 2 år sen och som fortfarande inte fått bevisa sin kapasitet mer än ett par åk i lilla rådsparksbacken!

1400:- på intersport med hjälmar och allt man måste ha för att se ut som en ansvarsfull förälder i backen, och så 3 dagar senare va all snö borta.. de e kul!

eller som den dagen då jag drog barnen på den till dagis (det är ganska långt till dagis) och när jag hämtade på eftermiddagen va det inget annat än grus på vägen så jag fick bära den hem med 2 sura ungar efter mig!

det är svensk vinter - helt jävla opålitlig! lika så sommarn, men det kanske är det som också är tjusningen med våra 4 årstider? att man uppskattar dom få dagarna som faktiskt är skit bra! eller?

ikväll är det iaf personal fest med nya jobbet, jag och syrran ska gå - och det är en sak som aldrig slår fel!

 fast det blir ju ingen utgång i dom här ikväll tyvär!

åå jag saknar bruna ben och skor utan strumpor!


RSS 2.0