nya leksaker

i och med regnet bokade jag tvättstugan på förmiddagen.. ungarna och jag lekte inne med syrran, josephine aka bimbo. när klockan va över fyra, alla kläderna rena och solen kom promenerade vi ner till centrum för en kaffe och lite fönster shopping.. som vanligt blev de inte fallet utan vi spenderade ett par-tre (fyra fem) tjugor i leksaksaffären!
och vilka fynd med lite nektariner och latte take away begav vi oss till parken för att inviga de nya toysen..
DRAKAR - hur kul som helst!

 

jolenes med prinsessor på, charlie hade bilar på sin men han va så snabb och flög så högt att jag inte fick ett enda kort!

en annan sak han e snabb me min son är att flirta och göra miner..

     

när regnat kom tillbaka och sa åt oss att gå hem packade vi ihop drakarna och gick över till sofia som va ensam me linus.. vi slängde ihop lammfärs biffar, tzatziki och greksallad och käkade tillsammans!! MYS!

nu e dom trötta barnen i säng och den trötta mamman ska dricka kvälls te.. natti natti

(bara att höra din röst gör de svårt att andas)

listen to my song

rotade runt lite på youtube efter jag sökt på robyns låt i förra inlägget!
och va hittade jag.. som dom säger på 107,5
"den här spelades i mirjams sovrum 1997"


killar lyssna på den här tjejen, svårare än så e de inte!

wild strawberry

de va tjej helg den här helgen.. efter avslutningen på dagis i fredags åkte barnen med björn och jag åkte med syrran och jimmys nya HUMMER! hyrde disney's Förtrollad och mötte upp sofia för att handla massa gott i mat och vin väg!
de blev ett smultron bubblande vin och en italiensk sallad med vitlöksbröd.. yummie!
lördagen gick också till mina favvo tjejer, josse på dagen och sen sara och sofia på kvällen och långt in på småtimmarna.. det blev en sallad till och ännu mer smultron bubbel.. lite drinkar också! och fnitter, sex snack och dans!
"ettan till tvåan, kom"! hahaha..
ingen cina på hela dan, synd de!
idag har jag inte gjort mer än att dricka gratis kaffe på syrrans jobb, läst en skvaller tidning och försökt att inte tänka på all skit just nu.. det har gått käpp-rätt åt helvete och bara för att jag förbjuder mig att tänka på de är det de enda jag tänker på!
jag kan inte förstå.. vill inte förstå!!
dumma dumma dumma mirjam!

barnen e hemma igen.. de e skönt.. nån att krama på!

ikväll blir de EM final! skönt att de e över känner jag!
 

önskar jag kunde vara lika stark som robyn, dont look back!

and in my brain it's going wrong

 


..

you're just a dream away

let me sleep
cause when i sleep i dream that you are here
your mine
and all my fears are left behind

i float on air
tonight we're dancing getle lolaby
so let me close my eyes

and sleep a chance to dream
so i can see the face i long to tutch to kiss
and only dreams can bring me this

so let the moon shine softly on the boy i long to see
and mabey when he dreams
he dream of me

lite mer av de tack..

en lycklig son är en lycklig mamma
 

charlie har börjar cykla till dagis och i å me de får jag nästan en jogging tur varje morgon och eftermiddag!

idag va första dagen på jag minns inte när som jag och sofia drog fram brasse stolarna och jordgubbarna i takt me att kläderna åkte av.. sen va de bara steka!! 3 timmar, några snus och ett par glas bubbelvatten senare hämtade jag barnen.. har haft en galen huvudvärk idag så de blir tidigt i säng med hopp om en solig dag imorgon me!!
love it!!

finito

"ge bara din kärlek till dom som älskar dig för den du är, de är bara dom som kan göra dig lycklig"

de e över.. nada, finito, kaputt, over and out!

de här är mirjam hammarstad som signar ut, slut!

NO AIR

min älsklings låt just nu handlar om hur man är så kär så att luften går ur en, de e svårt att andas.. hur ska jag kunna andas utan luft? "no air" med jordan sparks och chris brown! sååå fin..

de e viktigt de där med luft.. självklart för att andas syre och allt de där.. men också att (som man säger) ränsa luften.. prata ut.. hitta allt de där som ligger gömt och förträngt och bara ränsa ut.. tvivel och tabbar.. bara ut me skiten! om man gjorde de lite oftare skulle de inte bli så mycke skit.. för fy fan, de är förbannat jobbigt att andas smutsig luft!
-jag gör de nu, de e tungt och de smakar illa! och jag vill lova att då är de svårt att andas.
du får luften att gå ur mig och sen fyller du den nya med skit, NO AIR NO AIR!

men va fan.. de sägs att ute i skogen finns den rena luften!!
och kanske kan vi hitta mer än ren luft mellan oss i under sten och kottar :D

alla goda är fan inte 3

å så va det gjort.. ÄNTLIGEN.. som jag har väntat.. men nu är de fan gjort.. puh.. och va bra de va.. såååå bra.. best ever.. -jag pratar såklart om sex.. riktigt jävla bra sex.. Sex and The City!

jag kan inte säga nått, de måste upplevas!

fick just en middags inbjuding till min kära sara nästa lördag.. vi tjejer ska ut på en sväng om och nu så blev de middag innan också, och jag kan ge mig fan på att guitar-hero åker fram i takt med rö tjutet!

en ganska hattig dag i övrigt, inga tårar mer än de ca 2 miljoner som föll under filmen. vi har lekt i parken, började med den nedanför oss men efter ett par timmar när barnen blev hungriga förflyttade vi oss till centrum.. skulle handla mat på mc donalds för att sen ha picknick i sjödalsparken. jag ställde mig i kö med jolene och charlie skulle bara leka i lek-hörnan en stund. när maten va köpt skulle vi gå och vipps.. då va charlie borta.. inte i lek-hörnan.. inte på toa.. inte alls på mc donalds.. ingenstans! när sånna saker händer (låter som han brukar försvinna men så e de icke) stannar hjärtat, jag tror fan de e en "nära döden upplevelse", bilder visas i huvet, inte hans liv i revy eller nått utan bilder på allt hemskt som kunnat hända.. pulsen ökan, känseln i kroppen försvinner i samband med hjärnans kapasitet.. va fan gör jag nu?
ut från donken och ner mot parken.. och där kommer han.. gråtandes med två killar på en 10-12 år.. -MAMMA!!
i mitt medvetande va han borta i kanske 3 minuter. 3 jävla skit minuter som gör en skadad föralltid!
i och med att man blir mamma så föds en rädsla, jag är ledsen att behöva säga de här men den rädslan försvinner nog aldrig.. vare sig du har ett foster i magen, ett nykläckt känsligt spädbarn, en sprallig 4 årig pojke, eller en vuxen dotter!

tänk er när hjärtat slår så hårt att man glömmer att andas..
tänk er dom barn, syskon, föräldrar,vänner som försvinner.. ingen vet..
tänk er dom som väntar, undrar.. glömmer att andas!

de är skräck (och vissa är rädda för spindlar.. löjligt egentligen)


an every night dream

överreklamerat eller inte.. de här va den bästa midsommaren någonsin.. kanske inte många som fattar varför men de skiter jag i..

   
   

karusell är jätte kul och jordgubbar är jätte gott tycker jolene!!

vi hängde i rådsparken på förmiddagen men de va vi ju knappast ensam om, efter ett tag blev de för trångt och vi åkte och badade på gladö ist.. där va vi däremot ensamma!!
den traditionella regnskuren kom just när vi satte oss i bilen för hemfärd men efter ett ombyte hemma och med systemet kassarna i handen åkte vi hem till carro (brorsans tjej) i salem!
där grillades de, hoppades studsmatta och, på mitt insiativ, sjöngs de nubbe visor.. drack dock bara 2 små men va gör man när man ska åka buss och tåg hem med två barn? - vill ju gärna komma rätt då!

och hem kom vi, alldeles nu.. barnen käkade varsin macka och deckade direkt med tandborstarna i munnen nästan!

jag ska också sova nu, inga blommor under kudden, men jag vet vad jag kommer drömma om..
.. min midsommar-natts-dröm!
.. min varje-natts-dröm!

mina 2

nu sover mina nybadade barn gott på kudden. vi va så hääär nära (visar me fingrarna, pytte pytte lite) att dra med plumpis och co till öland men ångrade mig i sista stund. dom skulle inte hem förrän på söndag och de går ju inte för sig för på lördag 21.00.. då.. då jävlar.. jag och syrran ska på SEX AND THE CITY premiären och den har vi fan väntat på i ett halv år nu. om inte mer.

så nu sitter jag iaf här, hemma i huddinge, utan några som helst planer inför morgondagen (förutom att jag ska locka håret på sofia kl nio).
de e konstigt de där med barn. eller är de me mammor kanske. mina barn brukar kolla en film och bada innan dom ska sova. sen efter när dom börjar röjja fram allt som jag städat undan under den, faktiskt jävligt korta, tid som dom verkligen sitter still så vill man bara ha dom i säng. dom är hela och rena med mysiga pjamasar, dom luktar päron (tycker jolene om schampoot) och de finns inte ett ända spår av jord under naglarna, tovor i håret eller neon rosa sprit pennor i deras ansikten.. dom kryper ner under täcket och efter en saga eller två och lite kill på ryggen så sover dom. man andas ut, gör en kopp té och kryper upp i soffan, kollar teve, läser bok.. och de blir så där tyst, så där jävla fööör tyst! och då saknar man de direkt.. och vill att dom ska vakna!

shit.. klockan e nio.. och de e en sjuuuuukt fin film på 5an..
gå å titta!!!

efter regn.. kommer sol? eller?

en lugn dag med den nya lägenhets ägaren cina som, med sin thom , imorse köpte en 3.a i tullige!! grattis till de, jag ser fram emot inflyttnings fest mm.

vi gjorde ett tappert försök att sola imorse men molnen och kylan jagade bort occ från parken och ut på en prommenad följt av en underbar lunch på greken!

kort dag på dagis idag så jag ska hämta mina små vildingar nu. vi styr nog vagnen ner till både systembolag och jordgubbstorg sen! ska man äta sill å år verkligen? vi får se.. ingen jävla nubbe iaf!

skål!

men de va väll själva.. FAN!

å så va EM slut för våran del.. men va ska man säga? de är tungt att erkänna de men ryssland va ganska så mycke bättre.. så vi får öva på att sparka boll till VM.. och om en 13-14 år så där, då får ryss-jävlarna se upp, för då e charlie hammarstad på planen och dom bollarna ska man akta sig för!!

hoppade iaf hem från sofia i mina nya älsklingar som jag, pinsamt men sant, prutade till mig idag



najsa va?

3-1 till sverige!!

maten lagar sig själv på spisen.. jag är jätte hungrig och de va ett tag sen jag kände nått sug efter mat nu.. de va ett tag sen jag åt wook också.. en wook som består av typ 70% quorn, lite goda grönsaker och massa massa sambal oelek och grädde!! gott gott

känner behöv av en mega middag efter dagen utflykter. jag och sofia gick till farsta, sen en timmes styrketräning där och efter en shopping runda och en chai té så gick vi hem också.. så skön väg att gå mellan kvarnbergsplan och farsta.. ena sekunden hittar man...



.. i solen

och andra sekunden ser man ut så här..



hahaha!! vi körde en wett t-shirt show utanför ica kvarnen :D

nu ska maten ätas upp och mina små sverige fans ska stoppas i säng om ett par timmar, själv ska jag över till sofia och niklas på lite öl och chips och kolla matchen!!!!
HEJJA HEJJA HEJJA


thats what friends are for

några glas rötjut och en halv brie ost senare och jag mådde genast bättre.. hade knappast med varken vinet eller tilltugget att göra.. all because mina 2 underbara vänner sara och sofia! brukar aldrig göra mig till eller spela någon jag inte är men med vissa människor (riktiga vänner) behöver man inte ens tänka sig för..
hjärta och hjärna jobbar på och orden och känslorna bara kommer ut.. vi skrattar gråter och tar en klunk till.. allt kvittar, hur sminket sitter, om kläderna matchar, whatever.. ni är mina homies, mina systrar från en annan mamma.. haha!

men de saknades 2! josse och cina!!

sen krävdes de bara 7 minuter med dig i telefon och jag är i koma igen..

tack för salladen bingo

kampen går vidare och idag har jag mått hyffsat.. en romastisk rulle gjorde ju knappast går-kvällen bättre! fan va dum man e som alltid kollar på sånnt när man är extra känslig mot andras lycka!
likadant känns de med midsommar, jag har barnen så ingen galen krökar resa för min del, även om de e just de jag skulle behöva just nu, utan de blir hemma och dansa grodorna i parken, knyta kransar och plocka blommor! ska bli jätte mysigt men de lockar lite med alla som ska ut till landet, grilla och spela kubb.. om de inte vore för alla par.. pallar bara inte de nu!

idag har jag hängt med skönaste gänget i bingos studio. jag sminkade underbart gulliga cecilia till hennes plåtning för bingo.. några sköna ombyten, många omöjliga poser och bild efter bild efter bild.. å så lite mer läppglans :D

dom riktiga bilderna kommer inom kort.
här är lite in action pics



   

med linneas huvud och söta flin :D

nu ska jag invänta sara och sofia för en flarra rötjut

bye bye


pricken över i:t

de har varit många tårar sen sisst.. mycke hat och mycke kärlek.. fast mest tvivel tror ja!
går igenom nån slags kris i mitt liv nu.. finns de nått som heter 21 års kris?

kanske 21 årig -2 barns mamma - med oplanerad framtid - för lite pengar - och brustet hjärta - krisen?

om den finns så är jag i den nu.. om den inte finns så är jag nog bara på trappan av panik och galenskap..
ska jag hoppa ner och slå mig? kanske slår jag in lite vett då..
eller ska jag ta tag i ledstången och klättra? även om de leder bort från något jag älskar.. något som just tog hissen upp, upp och långt långt långt bort.. kanske möts vi då där uppe? eller kanske kommer jag längre än de.. kanske ser jag ner en dag och ser nått, långt där nere.. ser knappt va de är.. en prick av de förflutna! kanske råkar jag också trampa ihjäl pricken..
men fan, jag vill inte ha en jävla prick, jag vill inte se allt som de förflutna.. önskar någonstans att pricken bara kunde ta mig i handen där i trappan och följa mig, stötta mig, hjälpa mig upp och bli starkare.. minnas de förflutna och traska med stolta starka mot en framtid!
men de krävs 2 för att hålla en hand, konstigt egentligen!

mycke tankar + mycke tårar = ett svullet face och en förbannat huvudvärk!!

(har ni inte sett JUNO.. SE DEN!!)

Happy B day to U

meze yoghurt med socker fri äppelmos. sitter på sängen och äter. mina, igår, nylackade neon rosa naglar lyser över knapparna på tangentbordet. klockan är bara 7.. fan jag ska somna om tror jag!
barnen sov kvar hos farmor igår så de e inga som ska matas och kläs på och gås ut me idag! därför jag kan snaska ur en skål i sängen nu.. annars ställer jag mig vid spisen och lagar omellett!

björn (barnens pappa) fyllde 25 igår och vi va på cosmopol och firade. en häftig 3 rätters med skumpa och hela fadderullan. ingen kanske uppskattade maten till fullo eftersom vi kom direkt från en grill fest hos björns mamma men va fan.. äta bör man eller ska man eller va de nu e.. efter maten blev de lite spel och som jag redan viste så har jag inte tur i spel, eller så är jag bara för dum för att fatta, jag vet inte.. men vinner gör ja då fan inte iaf!
björn däremot vann ihop en lax fort som ögat. sen va de lika bra att sätta stopp och åka hem!
grattis igen, stor kille nu..

(här tänkte jag ladda upp en bild också.. men inte fan funkar de heller.. verkar som de inte bara är spel jag har otur i.. eller va de så att jag va dum? HMM..)

fredag fredag fredag.. en vecka till midsommar.. men de e då.. och idag är de träning och öl me cina!!
längtar efter min honungsmåne :D

LOVE


sexet och staden

vaknade imorse och va fortfarande glad för sveriges seger mot grekland. glad för zlatans otroligt snygga mål men mest för att jag bettat rätt på målen :D

min entusiasm höll i sig hela förmiddagen då jag efter dagis och promenad åkte till farsta för 2 timmars hets på gymmet. sååå skönt att bara vara där och ta ut sig i varenda muskel. de har blivit många lata dagar i solen senaste veckorna så att svettas av egen kropps aktivitet va skönt!

efter dusch och mat kunde jag ändå inte nöja mig utan drog sofia och linus med på en sväng till.. så snacka om att jag va slut när jag kom hem med barnen från dagis.. tvär somnade i soffan när barnen lekte.. och nu sitter jag i sängen med en kopp te och en stor snus och lyssnar till barnens tjatter.
-inge kul med över pigga, spralliga, fjantiga ungar när man själv är helt deckad!
och inte fan lyssnar dom heller. ibland är de nära.. www.blocket.se 2 små blonda säljes...

imorgon väntar födelsedags firande på casino cosmopol, ska bli jätte kul och tänk va tiden går fort.. 25 redan, lilla gubben :P
ett annat firande väntar imorgon också.. jag och lillsyrran har väntat på den dagen länge nog nu.. hela veckan har gått till att försöka få tag i förhands-visnings-biljetter till sex and the city -the movie! men icke.. så vad gör man när man klämmt sönder alla kontakter? jo.. man laddar ner skiten och köper micro pop!!



ciao

JAAAAAAAAAAAA

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...



... kung zlatan!!

härliga dagar

de där med sol.. de e en jävla bra uppfinning!! :D de har varit riktigt härliga dagar nu ett par veckor, måtte denna storm bara vara en svacka på en dag eller 2. många ggr under dagen har jag sagt som ronja rövardotter: -"de e en blåsig sommar vi har".

barnen sover nu efter en lång dag.. charlie kramar sin kudde med lag tröjjan på sig, han hade gärna sett matchen ikväll men han blev trött efter middagen! om man nu kan räkna pizza som middag??

hur som helst.. sverige - grekland ikväll! va tippar ni?

hejja hejja hejja



och snälla.. låt oss se mycke av snygga snygga marcus rosenberg!

fylla.. och.. fight

de e många som har sina största dagar i livet just nu.. mycke studenter.. mycke lycka, sång och fylla! brorsans brutta va en av dom.. minst lika full och inte sen att ta till ton.. vi firade henne en sväng på april igår, va ganska taggad på en utgång på dagen men jag måste erkänna.. de där med att vara 18, jag förstår inte! jag va lixom aldrig arton! hmm..
skit i de
.. idag har jag iaf varit 21 hela dagen, en 21 årig 2 barns mamma som lämnade sina änglar på dagis och hakade på vänner med brasse stolar och bikini och tog årets första dopp!
har längtat efter de länge, jag är fan sen i år.. men de va värt väntan!

kvällen bjöd på picknick med sofia och limpan, eller rättare sagt jag bjöd på picknick.. och sofia på vin :D
ungarna körde en andra invigning av vatten pistolerna, mycket roliga leksaker.. UTE! första gången krigade vi med dom inne.. inte lika kul att torka sen..

image73

mina små krigare.. på nationaldagen är de fest i våran park.. då ska ni få spö av vatten-pistols-maffian!

simma lugnt

de kallas tvivel

when not a word is good enough
not a word can mean so much
i wanna say my love it true
but i love you more that "i love you"

when all the sweetest lines seems weak
and the moast expensive things seems cheap
but i close my eyes so you cant see
your more that perfect for me

så mycke jag vill säga men allt blir bara fel!

kommer ni ihåg den gamla BERT-hitten "är de så här när man är kär när man e liten"
- "hur är de då när man är kär när man är stor?"
jo du bert stjärt de ska jag berätta för dig! de e fan inte som när man e liten iaf, för då va man fan kär på riktigt.. vilkorslöst och ohämmat, kär och galen! ingen svartsjuka och tvivel.. bara KÄR!!
i vilken ålder blir dom små prinsarna feta grodor?
och dom små prinsessorna bitter fittor?
jag bara undrar..

fest

vilka dagar dessa sommar dagar.. de har grillats och blandats drinkar och stekt i brasse stolen flera dagar nu..

förra veckan va vi på sommar-drink hos bingo och linnea i nya studion.. så fint de blev!!

image67

dom vackra värdarna!!


   

å så vi då :P

tack för en trevlig kväll gott folk


turkland -08

dåså.. äntligen ska jag få skryta lite med mina sköna semester bilder.. de här är såklart låååångt ifrån alla! men skåda och bli avis.. ;)

    image54
 
   

image57

   

image61
 
   

image66

fan va mysigt vi hade!! :D

RSS 2.0